انجمن صنفی فیلمسازان انیمیشن

فرخ یکدانه
رئیس هیئت مدیره

مسعود حاجی بابایی
نایب رئیس هیئت مدیره

مینا باباپور
دبیر هیئت مدیره

مرضیه راوند
خزانه دار

حسین ملایمی
عضو هیئت مدیره

رسول حسینی
بازرس
با نام خدا
اساسنامه انجمن صنفی کارگری انیمیشن استان تهران
فصل یکم
كلیات
ماده ۱: نام، تعریف، حوزه فعالیت، مدت فعالیت و اقامتگاه قانونی انجمن
تعریف انیمیشن: انیمیشن عبارتست از تهیه و ضبط فریم به فریم هر نوع از تصویر، روی فیلم، نوار ویدیو، یا حافظه دیجیتال و… عملا به کاری گفته میشود که خالق، تولید کننده و مجری آن قدرت کنترل هوشمندانهی تمامی عناصر موجود در هر فریم را داشته باشد و نتیجه، نمایشی از حرکت را تداعی نماید .
۱. نام: انجمن صنفی کارگری انیمیشن استان تهران که در این اساسنامه به اختصار «انجمن» نامیده میشود.
۲. تعریف: انجمن تشکل صنفی است که عوامل و حوزه فعالیتهای ساخت انیمیشن (اعم از مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید) را شامل می شود .
٣. فعالیت: حوزه فعالیت انجمن، حوزه جغرافیایی استان تهران است .
۴. مدت فعالیت: از تاریخ تشکیل انجمن به مدت نامحدود است .
۵. اقامتگاه قانونی و محل استقرار دفتر مرکزی انجمن: ایران، تهران، خیابان وصال شیرازی، پایین تر از تقاطع طالقانی، ساختمان شماره ۲ خانه سینمای ایران.
تبصره: هیأت مدیره انجمن می تواند هر زمان که ایجاب کند، اقامتگاه رسمی انجمن را در محدوده حوزه فعالیت خود تغییر داده و مراتب را همزمان به اعضا و به طور کتبی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهد .
ماده ۲: هدف
در اجرای ماده ۱۳۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و آئین نامه انجمنهای صنفی و کانونهای مرتبط و به منظور حفظ حقوق و منافع قانونی و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی اعضاء که خود متضمن حفظ منافع جامعه سینمایی نیز باشد، این انجمن تشکیل میشود.
ماده ۳: وظایف اساسی و عام انجمن
1. کوشش در جهت استیفای حقوق و خواستهای قانونی اعضا از طریق ایجاد زمینههای مساعد به منظور نیل به اهداف انجمن.
2. جمع آوری اطلاعات، بررسی و تحقیق درباره مشکلات، شناخت نیازها و اولویتهای انجمن.
3. دریافت ورودیه، حق عضویت و کمکهای مالی داوطلبانه اعضا.
4. همکاری در جهت تأسیس، تقویت و گسترش شرکتهای تعاونی مرتبط با انجمن به منظور برخورداری اعضا از تسهیلات بیشتر.
5. حمایت و دفاع از حقوق و منافع صنفی و حرفهای اعضا از طریق ارایه پیشنهاد و جلب پشتیبانی مراجع و سازمانهای دولتی و عمومی.
6. خرید، فروش و تملك اموال منقول و غیرمنقول به نام و به حساب انجمن مشروط بر آنکه به قصد تجارت و جلب نفع نباشد.
7. شرکت در مذاکرات حرفهای با سایر سازمانهای مرتبط مشمول قانون و انعقاد پیمانهای دسته جمعی با سازمانهای کارگری و کارفرمایی.
8. پیوستن به انجمنهای صنفی مرتبط جهت تشکیل کانون و یا همکاری با موسسات فرهنگی مرتبط.
9. همکاری با سایر انجمنهای صنفی مرتبط و انجام سایر وظایف و اختیاراتی که به موجب مقررات قانونی بر عهده انجمن قرار داده شده یا خواهد شد.
10. همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت شناخت بهتر مشکلات کارگری و اجرای قانون کار.
11. تلاش برای آموزش فرهنگی و اجتماعی اعضا بمنظور ارتقای سطح آگاهیهای لازم در شناخت و تأمین حقوق اعضا
ماده ۴: وظایف اختصاصی انجمن
1. تلاش برای امنیت شغلی و حرفهای اعضا.
2. تلاش برای برخورداری اعضا از امکانات رفاهی مناسب مانند خدمات تامین اجتماعی، خدمات درمانی و نظایر آن .
3. ایجاد تعاونیهای مصرف، مسکن، صندوقهای حمایتی و نظایر آن.
4. فراهم کردن زمینه مناسب برای رشد انیمیشن از راههای مختلف.
5. کوشش در جهت بالا بردن آگاهی جامعه نسبت به نقش، مسئولیت و توانائیهای انیمیشن.
6. حضور و شرکت فعال در مجامع صنفی انیمیشن.
7. برگزاری گردهمائیهای فرهنگی مانند: جشنواره، کنگره، سمینار، سخنرانی، نمایش فیلم، بزرگداشت فیلمسازان، مبادله اطلاعات هنری بین اعضا و سایر ارگانها و نهادهای مشابه و انتشار بولتن و خبرنامه و مقاله هنری.
8. ایجاد و راهاندازی مراکز تحقیقاتی، مرکز اطلاعات و آرشیو انیمیشن اعم از تولیدات انیمیشن، کتابها و نشریات علمی تخصصی و سایر منابع مورد نیاز حرفه.
9. كمک در تسهیل امر آموزش انیمیشن در کشور.
10. ترغیب هنرآموزان و علاقمندان انیمیشن به فیلمسازی والای انیمیشن و کوشش در نهی و جلوگیری از سقوط به انواع مبتذل و بدآموز انیمیشن از طریق انتخاب فیلمهای برتر و اهدای جوایز یا هر روش مؤثر و مناسب دیگر.
11. عضویت و یا برقراری ارتباط با تشکلها و سازمان های داخلی و یا خارج از ایران در چارچوب فعالیتهای صنفی و براساس قوانین و مقررات کشور به منظور ایجاد تسهیلات برای عرضه توانائیهای تخصصی اعضا به داخل و خارج از مرزهای ایران.
12. برقراری ارتباط با وزارتخانهها، نهادها، سازمانها و مجامع داخلی برای تدوین قوانین و مقررات مورد نیاز توسعه و رشد این هنر و صنعت، رفع مشکلات حقوقی و صنفی به منظور تسهیل شرکت در بازارهای داخلی و جهانی.
13. ایجاد مرجعیت صالح برای تثبیت حقوق این حرفه و داوری یا حكمیت در موارد لازم.
14. ارائه نظرات کارشناسی، بررسی و تشخیص صلاحیت فنی، ارزشیابی کیفی کارهای تخصصی، درجه بندی و طبقه بندی و نیز تایید سابقه فعالیت حرفهای متقاضیان برای صدور و یا تمدید پروانه فعالیت به مراجع ذیربط.
15. تدوین نظامنامه حرفهای و آئین نامههای تخصصی، استاندارد نمودن تعرفههای حق الزحمه.
16. حمایت از صنعت انیمیشن کشور در جهت کسب اعتبار بین المللی.
17. تامین و یا انتشار و توزیع كتابها و نشریات مورد نیاز حرفه با کسب اجازه از مراجع ذیصلاح.
18. تاسیس کمیتههای تخصصی حرفهای برای پیشبرد اهداف انجمن صنفی در چارچوب وظایف و اهداف مندرج در این اساسنامه
تبصره ۱: کلیه نظرات کارشناسی پس از تصویب هیئت مدیره به مراجع مربوطه اعلام خواهد شد. مگر آنکه کارشناس یا کارشناسان، مستقلا به مرجع مربوطه معرفی گردند که در این صورت موجب استقلال کامل کارشناس خواهد بود.
تبصره ۲: انتخاب و معرفی خبره و کارشناس به مراجع اداری، حقوقی و قضایی و غیره، پس از تصویب هیئت مدیره انجمن صنفی و ثبت در اسناد داخلی و گزارش سالیانه هیئت مدیره خواهد بود.
فصل دوم
شرایط عضویت، تعلیق عضویت، لغو عضویت
ماده ۵: شرایط عضویت
1. تابعیت ایران.
2. حداقل سن ۲۰ سال تمام.
3. متدین به یکی از ادیان رسمی کشور.
4. حداقل مدرک تحصیلی کاردانی یا داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با ساخت فیلم یا تالیفات یا سابقه انیمیشن به میزان لازم و کافی، برای احراز عضویت.
5. شاغل در یکی از بخشهای حرفه انیمیشن و برقراری رابطه شغلی با موضوع فعالیت در انیمیشن در حوزه استان تهران با ارایه مدارک شناسایی معتبر.
6. نداشتن محکومیت کیفری موثر در محرومیت از حقوق اجتماعی.
7. قبول و تعهد اجرای مقررات این اساسنامه و تصمیمات و مصوبات قانونی ارکان انجمن.
8. پرداخت هزینه ثبت نام و حق عضویت سالانه.
9. تقدیم تقاضای شخصی و پرسشنامه تکمیل شده به هیئت مدیره انجمن صنفی.
تبصره ۱: چنانچه بعضی از متقاضیان عضویت به دلیل فقدان شرایط، تقاضایشان از سوی هیأت مدیره پذیرفته نشود، متقاضی میتواند شکایت خود را توسط بازرس در اولین جلسه مجمع عمومی انجمن مطرح کند. تصمیمات مجمع در این زمینه قطعی است.
تبصره ۲: در صورتی که هر یک از اعضا شرایط عضویت انجمن را از دست دهد یا به جا نیاورد، تعلیق و یا لغو عضویت می شود، لیكن ملزم به انجام تعهدات قبلی خود است.
تبصره ۳: كلیه واجدان شرایط می توانند آزادانه عضویت انجمن صنفی را بپذیرند و هیچکس را نمیتوان به قبول عضویت در انجمن صنفی مجبور یا از قبول عضویت آن منع نمود.
ماده ۶: علل تعلیق عضویت
1. عدم پرداخت به موقع حق عضویت
2. عدم رعایت مفاد این اساسنامه و توصیهها و تصمیمات قانونی انجمن
3. از دست دادن شرایط عضویت مندرج در ماده ۵ این اساسنامه
4. حکم صادره مرتبط و قطعی از مراجع قضایی کشور و مراجع حل اختلاف قانون کار
تبصره ۱: مرجع تشخیص بندهای ۱ تا ۳ هیأت مدیره است.
تبصره ۲: تعلیق عضویت باید همراه با توضیح علت تعلیق به صورت کتبی توسط هیات مدیره به عضو اعلام شود.
تبصره ۳: "عضو تعلیقی" تا رفع تعلیق توسط مجمع عمومی، در مجامع عمومی حق رأی نخواهد داشت، عضو تعلیقی می تواند شکایت خود را توسط بازرس در اولین جلسه مجمع عمومی مطرح کند، تصمیم مجمع عمومی قطعی است.
تبصره ۴: چنانچه عضوی حداکثر ۳ ماه پس از آغاز سال مالی انجمن از پرداخت حق عضویت خودداری کند، دبیر موظف به اخطار كتبی به عضو است. عضو اگر حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ اخطار برای پرداخت آن اقدام نکند با تصویب هیأت مدیره عضویت او در انجمن به تعلیق در می آید .
تبصره ۵: موقع پرداخت هزینه عضویت سالانه، سه ماهه یکم سال مالی انجمن است.
ماده ۷: نحوه لغو عضویت
1. چنانچه عضو تعلیقی تا یک سال از تاریخ توضیح رسمی هیأت مدیره مبنی بر تعلیق عضویت، اقدامی برای رفع تعلیق نکند، هیأت مدیره موظف به طرح درخواست لغو عضویت در مجمع عمومی است.
2. لغو عضویت به درخواست هیأت مدیره باید به تصویب مجمع عمومی برسد.
تبصره: لغو عضویت باید توسط هیأت مدیره به عضو لغو عضویت شده، بازرس و نهادهایی که با انجمن و اعضای آن ارتباط تعهدآور دارند بصورت کتبی اعلام شود.
فصل سوم
منابع مالی انجمن
ماده ۸: منابع مالی انجمن
1. حق ثبت نام برای هر عضو مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال است که تنها یک بار دریافت می شود.
2. حق عضویت سالانه ۱/۲۰۰/۰۰۰ ریال است.
3. كمكهای داوطلبانه اعضای انجمن
4. درآمد حاصل از انجام فعالیتهایی از قبیل برگزاری دورههای آموزشی، نمایشگاهها، انتشارات، برگزاری سمینارهای گوناگون و سایر فعالیتهایی که مغایرتی با اهداف انجمن نداشته باشد.
تبصرہ: کمکهای مالی از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی که عضو انجمن نیستند، با اطلاع کتبی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
ماده ۹:
عضو باید باتوجه به ماده ۸ همه ساله حق عضویت خود را به خزانهدار انجمن پرداخت و یا به حساب بانكی انجمن واریز و رسید بانکی را به خزانهدار تسلیم کند.
تبصره ۱: مبالغی که به عنوان هزینه ثبتنام و حق عضویت دریافت میشود پس دادنی نیست.
تبصره ۲: دریافت حق عضویت باید با قبض چاپی شمارهدار و به امضای رئیس و خزانهدار باشد .
تبصره ۳: هیأت مدیره نمیتواند منابع مالی انجمن را خارج از حدود مقررات این اساسنامه مصرف کند.
فصل چهارم
ارکان انجمن
ماده ۱۰: ارکان انجمن عبارتند از:
1. مجمع عمومی
2. هیأت مدیره
3. بازرس
ماده ۱۱: مجامع عمومی:
1. مجمع عمومی عالیترین ركن انجمن است و از اجتماع اعضای حقیقی، با هماهنگی و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به دو صورت «عادی» و «فوق العاده» تشكیل میشود.
2. برای تشكیل مجامع عمومی عادی و فوق العاده، هیأت مدیره موظف است، آگهی دعوت از اعضاء را با قید روز، ساعت، مکان تشكیل و دستور جلسه مجمع عمومی در یکی از روزنامه های كثیر الانتشار منتشر کند . از تاریخ دعوت اعضا تا تشكیل مجمع عمومی، باید حداقل ۲۰ روز کاری فاصله باشد و حداکثر این فاصله نباید از ۴۵ روز کاری بیشتر باشد.
تبصره: دعوت کنندگان مجامع عمومی عادی یا فوق العاده، مکلفند آگهی فراخوان تشكیل مجمع عمومی را حداقل ۲۰ روز کاری پیش از تشکیل مجمع به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تسلیم کنند.
3. دعوت مجامع عمومی با تصویب هیأت مدیره است. در صورت استنکاف هیأت مدیره، بازرس می تواند مجمع عمومی را برگزار کند. در صورت خودداری بازرس، حداقل یک چهارم اعضا میتوانند مجمع عمومی را دعوت کنند.
4. رأی گیری در جلسات مجامع عمومی علنی است. در مورد انتخاب هیات مدیره و بازرس و سایر مواردی که مجمع تصویب کند، به طور کتبی و مخفی رأی گیری خواهد شد.
تبصره: هر یک از اعضای مجمع عمومی میتواند وکالت یک عضو غایب را در مجمع عمومی بر عهده گیرد، وكالت باید به تائید بازرس یا ناظران انتخابات برسد.
5. پس از به حد نصاب رسیدن تعداد اعضای حاضر و اعلام رسمیت جلسه مجمع عمومی توسط رییس با یکی از اعضای هیأت مدیره، بلافاصله هیأت رییسه مجمع، مرکب از دست کم یک رییس، یک نایب رییس و یک منشی از بین اعضای حاضر با رأی اكثریت اعضاء انتخاب و اداره جلسه را بر عهده خواهند گرفت. چنانچه انتخابات هیأت مدیره و بازرسان یا یکی از آنها در دستور کار مجمع عمومی باشد، دو نفر دیگر نیز به عنوان ناظر از بین اعضای حاضر در جلسه با رای اکثریت اعضا انتخاب میشوند.
تبصره ۱: اعضاء هیأت رئیسه مجمع و ناظران بر انتخابات نباید نامزد عضویت در هیأت مدیره و بازرس باشند (مگر در صورت نظر مثبت سه چهارم حاضران در مجمع عمومی و یا زمانی که تعداد حاضران در مجمع عمومی کمتر از ۵۰ نفر باشد).
تبصره ۲: برگزار کنندگان مجامع عمومی عادی یا فوق العاده موظفند فهرست اسامی و مشخصات اعضای انجمن را تهیه و پیش از آغاز مجمع عمومی، آن را به امضای اعضای حاضر برسانند .
تبصره ۳: هیات رییسه و ناظران بر انتخابات، مكلفند در پایان رای گیری و پس از شمارش و قرائت آرا به ترتیب اسامی حائزان اکثریت آرا، اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره و نیز بازرس اصلی و علی البدل را اعلام و مراتب را صورتجلسه کنند.
تبصره ۴: صورتجلسه مجمع عمومی توسط منشی جلسه تنظیم شده و پس از خواندن برای اعضای مجمع به امضای هیئت رئیسه و ناظران آن مجمع می رسد. یک نسخه از صورتجلسه باید در دفتر انجمن نگهداری شود.
تبصره ۵: هرگاه در مجمع عمومی، شور و اخذ تصمیم در مورد موضوعات مطروح در دستور جلسه خاتمه نیابد، هیأت رییسه مجمع با تصویب اکثریت اعضا می تواند اعلام تنفس کرده، تاریخ جلسه بعدی را که حداکثر از سه هفته بیشتر نباشد، معین کند. ادامه جلسه به نحو مذکور، نیاز به دعوت و انتشار آگهی مجدد نخواهد داشت و نصاب لازم برای تشکیل جلسه همان نصاب قبلی است که در صورت عدم تشكیل، در مرتبه بعدی مجمع عمومی طبق روال مندرج در این اساسنامه برگزار می شود.
6. چنانچه اعضای شرکت کننده در انتخابات ظرف یک هفته از تاریخ تشکیل مجمع عمومی کتباً و با ذکر دلایل به چگونگی انجام انتخابات اعتراض کنند، هیأت رئیسه و هیأت نظارت بر انتخابات مکلفند حداکثر تا یک هفته از تاریخ رویت اعتراض به آن رسیدگی و نتیجه را به اطلاع معترضین برسانند.
تبصره: در صورتی که هیئت رئیسه و هیئت نظارت درستی اعتراض را بپذیرد، هیات مدیره یا بازرس موظف به برگزاری مجمع عمومی برای تجدید انتخابات هستند.
7. مجمع عمومی عادی هر سال یک بار با حضور دست کم نصف به علاوه یك اعضا رسمیت می یابد. چنانچه مجمع عمومی بار یکم به حد نصاب لازم نرسد، برای بار دوم به همان ترتیب دعوت و با حضور حداقل یک سوم اعضا رسمیت مییابد.
تبصره ۱: مجمع عمومی عادی در مواقع ضروری بنا به تشخیص و دعوت هیأت مدیره یا بازرس یا یک سوم اعضا به طور فوق العاده تشكیل می شود. این مجمع نیز دارای همان وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی است و ترتیب دعوت و تجدید دعوت و نصاب آن همانند برگزاری مجمع عمومی عادی است.
تبصره ۲: تصمیمات مجامع عمومی «عادی» و «عادی به طور فوق العاده» در کلیه مراحل، با اکثریت نصف به علاوه یك آراء حاضران در مجمع معتبر است، مگر برای انتخاب هیأت مدیره و بازرس که با اکثریت نسبی آرای حاضران اعتبار دارد.
ماده ۱۲: وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی:
1. انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره و بازرس و همچنین عزل دسته جمعی و یا انفرادی اعضای اصلی و على البدل هیأت مدیره و بازرس و انتخاب اعضای جدید از بین نامزدهای واجد شرایط.
2. شنیدن گزارش عملکرد هیأت مدیره و بازرس و رسیدگی و اتخاذ تصمیم مقتضی درباره آن.
3. تصمیم گیری نسبت به برنامه پیشنهادی سال جاری و آتی انجمن.
4. شنیدن، رسیدگی و تصمیم گیری برای تصویب گزارش مالی خزانه دار و بودجه آتی انجمن.
تبصره: بدون خواندن گزارش بازرس در مجمع عمومی نسبت به ترازنامه سال مالی انجمن اخذ تصمیم معتبر نخواهد بود.
5. دادن رهنمود و تصویب سیاست های کلی و تعیین خط مشی و برنامه های آتی انجمن.
6. تصویب پیشنهاد نحوه اطلاع رسانی به اعضا در خصوص دعوت به مجمع عمومی و سایر موارد.
7. بررسی، تصویب یا رد تقاضای متقاضیان عضویت در انجمن که صلاحیت آنان از سوی هیات مدیره تأیید نشده است.
8. تصمیم گیری نهایی نسبت به اعتراض کسانی که طبق مقررات انضباطی، تعلیق عضویت شده اند، یا عضویت آنان توسط هیئت مدیره پذیرفته نشده است.
9. تصویب تفویض اختیار به هیأت مدیره در مورد انعقاد پیمانهای دسته جمعی در جهت استیفای حقوق و خواست های قانونی اعضا و غیره.
10. تصویب تشکیل کارگروههای مورد نیاز و تأسیس تعاونیها.
11. تصمیم گیری در خصوص پیوستن به انجمن های صنفی دیگر، به منظور تشكیل كانون مرتبط و یا عضویت در کانون های صنفی مرتبط و یا خارج شدن از آن (تفویض اختیار به هیئت مدیره) .
12. تصویب حق ثبت نام و حق عضویت سالانه یا تفویض اختیار به هیأت مدیره در این مورد.
13. تصمیم گیری در خصوص انجام یا عدم انجام هر آنچه که برای تحقق اهداف انجمن تشخیص داده شود.
14. مجمع عمومی عادی می تواند نسبت به کلیه امور انجمن به جز آنچه که در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است تصمیم بگیرد.
ماده ۱۳: مجمع عمومی فوق العاده:
1 . هرگونه تغییر در مفاد اساسنامه یا انحلال انجمن در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است.
۲ . مجمع عمومی فوق العاده با حضور دست کم سه چهارم اعضا تشکیل می شود . چنانچه بار اول این نصاب حاصل نشود برای بار دوم با اکثریت مطلق (نصف به اضافه یک) رسمیت می یابد . در هرحال تصمیمات آن با اکثریت سه چهارم آرای اعضای حاضر در مجمع معتبر است .
تبصره ۱ - موارد تغییر اساسنامه باید در آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده درج شود .
تبصره ۲ - انحلال انجمن نیاز به رای چهار پنجم اعضای حاضر در مجمع دارد .
تبصره ۳ - در صورت انحلال انجمن مجمع عمومی باید هیات تسویه را تعیین کند .
ماده ۱۴ - هیأت مدیره
1 . هیأت مدیره دارای پنج نفر عضو اصلی و دونفر عضو علی البدل بوده که از بین نامزدهای واجد شرایط حاضر در مجمع عمومی با رأی كتبی و مخفی اعضای حاضر در جلسه مجمع عمومی عادی، برای مدت ۲ سال انتخاب می شوند و تجدید انتخاب آنان برای دوره های بعدی در صورت حفظ شرایط لازم مانعی ندارد .
۲ . هیأت مدیره مکلف است، پس از قطعیت انتخابات، ظرف یک هفته اولین جلسه خود را تشکیل دهد و از بین خود، یک رییس، یک نایب رییس و یك خزانه دار و همچنین از بین اعضای هیأت مدیره یا اعضای انجمن - به جز بازرس ۔ بك نفر را به عنوان دبیر انتخاب کند .
۳ . هیات مدیره باید صاحبان امضای مجاز اسناد و مدارك مالی و اوراق تعهد أور را طی صورتجلسه ای به اطلاع اعضا برساند و نسخه ای از صورتجلسه یاد شده را به منظور انجام تشریفات قانونی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تسلیم کند .
۴ . جلسات عادی هیأت مدیره حداقل هر یک ماه یک بار تشکیل و با حضور اکثریت اعضا (حداقل سه نفر) رسمیت می یابد و تصمیمات آن با آرای اکثریت اعضای هیات مدیره معتبر خواهد بود همچنین جلسات هیأت مدیره بر حسب ضرورت، بنا به دعوت رییس یا نایب
رییس یا یک سوم اعضای هیأت مدیره بطور فوق العاده تشکیل می شود .
تبصره ۱ - خدمات هیأت مدیره افتخاری است، مگر اینکه مجمع عمومی در این مورد ترتیب دیگری اتخاذ و به تصویب برساند . میزان حق الزحمه هیأت مدیره باید به تصویب مجمع عمومی برسد .
تبصره ۲ - غیبت اعضای هیات مدیره در پنج جلسه متوالی، در صورتی که فاصله پنج جلسه کمتر از دو ماه نباشد یا هفت جلسه متناوب در طول یک سال به عنوان استعفای از مقام هیأت مدیره تلقی می شود و در این صورت عضو یا اعضای علی البدل به ترتیب تقدم أرا جانشین عضو مستعفی خواهند شد .
۵ . هیأت مدیره موظف است حداکثر ظرف یک ماه پس از تأیید مصوبات مجمع عمومی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دریافت گواهینامه ثبت انجمن، نسبت به ثبت آن در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری اقدام و حساب بانکی انجمن را با امضای مشترک صاحبان امضاء مجاز اسناد و مدارک مالی انجمن (خزانه دار، رئیس یا دبیر) افتتاح نماید .
رییس هیأت مدیره یا دبیر و خزانه دار، مشتركا صاحبان امضای مجاز برای اسناد تعهد آور و مدارک مالی هستند و کلا مسئولان اداری و مالی انجمن بوده و حفظ کلیه اموال، دارائیها، اسناد، اوراق بهادار و دفاتر مالی انجمن به عهده آنها است .
تبصره - کلیه مکاتبات اداری و اوراق عادی انجمن با امضاء رئیس هیات مدیره یا دبیر، ممهور به مهرانجمن و کلیه اسنادمالی، اوراق رسمی بهادار و قراردادهای تعهدآور که به تصویب هیات مدیره رسیده باشند با امضاء مشترك رئیس هیات مدیره یا دبیر و خزانه دار و ممهور به مهر انجمن معتبر خواهد بود .
۷ . در صورت استعفا، فوت، از دست دادن شرایط عضویت، لغو عضویت یا غیبت . با توجه به مفاد تبصره ۲ بند ۴ ماده ۱۴ - اعضای هیات مدیره، اعضای علی البدل با توجه به تقدم آرا جایگزین عضو یا اعضای مزبور خواهند شد . هیأت مدیره مکلف است نتیجه را ضمن تنظیم و امضای صورتجلسه به اطلاع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برساند .
تبصره ۱ - برای ترمیم ترکیب اعضای هیأت مدیره - با توجه به مفاد بند ۷ ماده ۱۴ - انتخابات ترمیمی در اولین مجمع عمومی برگزار می شود .
تبصره ۲ - در صورتی که اکثریت اعضای اصلی انتخاب شده در مجمع عمومی به هر علتی از ترکیب هیأت مدیره بیرون روند (به عنوان مثال سه نفر در ترکیب پنج نفره یا چهار نفر در ترکیب هفت نفره) انتخابات هیأت مدیره باید تجدید شود .
۸ . هیأت مدیره موظف است دست کم سه ماه پیش از پایان دوره قانونی، به منظور تجدید انتخابات مقدمات برگزاری مجمع عمومی را فراهم کند .
تبصره - هیأت مدیره پس از پایان دوره قانونی، تا تعیین هیأت مدیره جدید، مسوول اداره امور جاری و حفظ کلیه دارائیها و اموال و اسناد و مدارک انجمن خواهد بود .
ماده ۱۵ - وظایف و اختیارات هیأت مدیره
1 . اجرای دقیق مفاد اساسنامه و مصوباتی که مجمع عمومی به عهده هیأت مدیره گذاشته است .
۲ . تهیه دفاتر رسمی و قانونی انجمن (دفتر مجامع - دفتر مصوبات هیأت مدیره - دفاتر مالی - دفتر عضویت) .
٣ . دعوت مجامع عمومی در موعد مقرر .
۴ . بررسی و تطبیق شرایط متقاضیان عضویت در انجمن .
۵ . بررسی بودجه و گزارش مالی خزانه دار و ارائه آن به مجمع عمومی
6. تشكیل مرتب و به موقع جلسات هیأت مدیره به منظور رسیدگی به امور جاری انجمن
۷ . تعیین محل رسمی دفتر انجمن . .
۸ . انتخاب و معرفی نماینده به مراجع ذیصلاح برای موارد خاص و معین .
9 . بررسی وضع مالی انجمن و اتخاذ تصمیم نسبت به هزینه های جاری و ضروری آن .
۱۰ . همکاری در جهت تاسیس و تقویت شرکتهای تعاونی و ایجاد امکانات رفاهی برای اعضا ۔
11 . وكالت و نمایندگی انجمن در مراجع قانونی، حقوقی، قضائی، دستگاه های دولتی و عمومی در حدود مقررات این اساسنامه و
استخدام وكیل برای طرح و اقامه هر گونه دعوی و شکایت علیه اشخاص حقیقی یا حقوقی و دفاع از هر گونه دعاوی و شکایات مطروحة علیه انجمن
۱۲ . اتخاذ تصمیم در مورد انعقاد پیمانهای دسته جمعی با توجه به مفاد بند ۹ ماده ۱۲ .
۱۳ . بررسی و تصویب آیین نامه های داخلی .
۱۴ . تهیه گزارش عملکرد هیأت مدیره و ارایه آن به مجمع عمومی .
.۱۵ تعیین و اعزام نمایندگانی جهت شرکت در مراجع قانونی مرتبط
۱۶ . تشکیل کارگروه های مختلف (در صورت لزوم) از قبیل کارگروه حل اختلاف، کارگروه عضویت، کارگروه تدارکات و پشتیبانی، کارگروه امور حقوقی، کار گروه رفاهی و سایر کار گروه ها برای انجام فعالیت های مربوط به اهداف انجمن با توجه به مفاد بند ۱۰ ماده ۱۲ .
۱۷ . تصمیم گیری در خصوص پیوستن به انجمن های صنفی دیگر بمنظور تشکیل کانون مرتبط و یا عضویت در کانون های صنفی مرتبط و یا خارج شدن از آن
ماده ۱۶ - وظایف و اختیارات رییس هیأت مدیره
1 . مراقبت در حسن جریان امور انجمن و دعوت از اعضای هیأت مدیره برای تشکیل جلسات .
۲ . اداره جلسات هیأت مدیره وتنظیم صورتجلسه ها با همکاری دبیر جلسه .
٣ . ابلاغ تصمیمات و مصوبات مجامع عمومی و هیأت مدیره به دبیر و سایر مسئولان انجمن، برای اجرا و پی گیری آن . .
۴ . امضای كلیه قراردادها و احکام استخدامی کارشناسان، مشاوران، دبیر و سایر مسوولان انجمن که با تصویب هیأت مدیره استخدام یا به کار گرفته خواهند شد .
۵ . امضای كلیه چك ها و اسناد و اوراق بهادار و تعهد آور به اتفاق خزانه دار و ممهور کردن آن به مهر انجمن (با توجه به مفاد بند ۶ ماده ۱۴ و تبصره آن) |
۶ . انجام سایر اموری که به موجب اساسنامه یا مصوبات مجامع عمومی و یامصوبات هیات مدیره بر عهده رییس قرارمی گیرد .
تبصره - قسمتی از وظایف رییس هیات مدیره که مربوط به امور اداری است به دبیر انجمن واگذار شدنی است .
ماده ۱۷
به منظور اداره تشكیلات اجرایی و اجرای مصوبات هیأت مدیره " دبیرخانه انجمن " در مرکز اصلی انجمن دایر می شود .
1 . مسئول مستقیم " دبیرخانه " دبیر انجمن است .
۲ . دبیرخانه بنا به پیشنهاد رئیس هیأت مدیره یا دبیر و تصویب هیات مدیره، می تواند دارای کارکنانی باشد .
ماده ۱۸ - وظایف و اختیارات دبیر:
1 . حفظ و نگهداری کلیه اسناد و مدارك، صورت جلسات، سوابق اعضا و دفاتر انجمن
۲ . انجام مکاتبات اداری و جاری انجمن .
۳ . تهیه دفاتر اندیكاتور و ثبت و صدور نامه ها
۴ . تهیه و تنظیم نشریات مربوط به انجمن در حدود مقررات قانونی .
۵ . ابلاغ اساسنامه و بخشنامه ها و شیوه نامه های دولتی و سایر مقررات قانونی برای آگاهی و استفاده مسوولان و اعضای انجمن
۶ . مهیا ساختن مكان تشکیل جلسات مجامع عمومی، هیأت مدیره و بازرس .
۷ . ابلاغ مصوبات و تصمیمات ارکان انجمن و احکام و نامه های واصله از مراجع قانونی و دستگاه های اداری به مسوولان مربوط
۸ . انجام سایر اموری که به هر شکل با وظایف دبیرخانه ارتباط دارد .
تبصره - کارکنان دبیرخانه در برابر دبیر و دبیر نیز در برابر رئیس هیأت مدیره مسوول هستند .
ماده ۱۹ . خزانه دار:
خزانه دار مسوول امور مالی انجمن است .
ماده ۲۰ - وظایف و اختیارات خزانه دار:
1 . امضای كلیه چك ها و اسناد و اوراق تعهد أور به اتفاق رییس هیأت مدیره با یکی دیگر از صاحبان امضای مجاز اسناد مالی و ممهور کردن آن به مهر انجمن
۲ . اداره امور مالی انجمن، تهیه و تنظیم دفاتر و اسناد و صورتجلسات مالی و رسیدگی و حفظ حساب های انجمن
۳ . رسیدگی به صحت اسناد و مدارك تنظیم شده در مورد کلیه دریافتها و پرداختها و تایید و امضای صورت حسابهای مربوط
۴ . نظارت بر خرید، فروش، اجاره و هر نوع عمل مالی و مسوولیت در حفظ اموال منقول، غیر منقول، وجوه، اسناد، مدارك مالی و صحت معاملات انجمن
۵ . ثبت دریافت ها و هزینه های انجمن در دفاتر رسمی انجمن
۶ . پیش بینی بودجه و هزینه های یک ساله انجمن و تسلیم آن به هیأت مدیره برای ارایه به مجمع عمومی
تبصره ۱ - خزانه دار موظف است هر سال پیش از تشکیل مجمع عمومی سالانه، گزارش مالی انجمن را برای ارایه به مجمع عمومی
تنظیم و پس از امضای خود و رییس هیات مدیره رونوشت آن را در اختیار بازرس قرار دهد .
ماده ۲۱ - بازرس:
1 . بازرس و بازرس علی البدل از بین نامزدهای واجد شرایط حاضر در مجمع عمومی و با رای مستقیم و مخفی اعضا حاضر در مجمع برای مدت یک سال انتخاب می شوند و تجدید انتخاب آنان برای دوره های بعدی در صورت حفظ شرایط لازم مانعی ندارد .
۲ . در صورت استعفاء فوت، از دست دادن شرایط انتخاب یا لغو عضویت بازرس اصلی، بازرس علی البدل برای بقیه دوره جانشین و عهده دار وظایف بازرس خواهد بود .
ماده ۲۲ - وظایف و اختیارات بازرس:
1 . نظارت بر کلیه اقدامات هیأت مدیره و دبیر در حدود مقررات این اساسنامه و همچنین مراقبت در کلیه امور مربوط به دعوت مجامع
عمومی " عادی " و " فوق العاده "
۲ . رسیدگی و نظارت بر دفاتر و اوراق و اسناد مالی و هزینه های انجمن و نظارت بر جریان امور مالی و اداری انجمن .
تبصره ۱ - در صورت درخواست بازرس، خزانه دار موظف است کلیه دفاتر و اسناد مالی انجمن را برای رسیدگی در محل انجمن و
برای مدت معین، در اختیار او بگذارد .
كایات اعضا و متقاضیان عضویت و در صورت لزوم ارایه گزارش به هیات مدیره یا مجمع عمومی و در
صورت اقتضا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی .
۴ . رسیدگی و اظهار نظر در مورد گزارش مالی برای ارائه به مجمع عمومی
۵ . اقدام به دعوت و تشكیل مجمع عمومی در صورت لزوم، با توجه به اختیارات مندرج در این اساسنامه
۶ . شرکت در جلسات هیأت مدیره (در صورت لزوم) بدون داشتن حق رای .
تبصره - بازرس باید پیش از تاریخ تشكیل مجمع عمومی سالانه، گزارش مالی وكلیه محاسبات انجمن را رسیدگی و گزارش خود را به
دبیرخانه انجمن تسلیم کند . همچنین بازرس ملزم است اقدامات خود را حداقل سالی یك بار در مجمع عمومی سالانه به طور کتبی و
رسمی گزارش دهد .
فصل پنجم
سایر مقررات
ماده ۲۳
- نامزدهای عضویت در هیأت مدیره و بازرس علاوه بر شرایط مندرج در ماده ۵ باید دارای شرایط زیر باشند
1 . التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران .
۲ . عدم وابستگی به احزاب و گروه های سیاسی غیر قانونی .
۳ . عدم عضویت همزمان در هیات مدیره، بازرسی یا داوری در اصناف سینمایی دیگر .
۴ . حداقل ۵ سال عضویت مستمر و مؤثر در انجمن صنفی کارگری انیمیشن استان تهران .
۵ . حداقل پنج سال مستمر سابقه کار حرفهای مرتبط و استمرار فعالیت حرفه ای
6 . داشتن حداقل ۳۰ سال تمام سن .
۷ . نداشتن سوء شهرت و هرگونه سوء پیشینه
۸ . داشتن حسن شهرت
۹ . عدم اعتیاد به مواد مخدر .
۱۰ . نداشتن درجاتی از تخلف انضباطی حرفه ای و سینمایی در سه سال گذشته
تبصره: در زمان تاسیس و در نخستین سال های تشکیل انجمن، سابقه عضویتی می تواند در تشکل های فرهنگی با صنفی عرصه
سینمائی و هنری باشد .
ماده ۲۴
- هزینه های نظارت بر انتخابات، ثبت و آموزش انجمنهای صنفی و کانونهای مربوط توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از محل همکاری های اعضا و خودیاری آنان تامین می شود . میزان سهمیه قابل پرداخت هر انجمن صنفی پس از تعیین در شورای عالی کار قابل وصول خواهد بود . چنانچه در زمان انحلال هر یک از انجمنهای صنفی و کانونهای مربوط فاقد دارایی باشند
هزینه درج آگهی از محل درآمد حاصل از اجرای این ماده پرداخت خواهد شد .
ماده ۲۵ -
مسوولان انجمن، مکلفند هر نوع مدارك، دفاتر و اسناد درخواستی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برای بررسی در محل انجمن یا خارج از آن در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دهند .
ماده ۲۶ -
انجمن در موارد زیر منحل می شود:
١ . در صورت تصویب مجمع عمومی فوق العاده به ترتیب پیش بینی شده در این اساسنامه
۲ . گذشت شش ماه از تاریخ پایان اعتبار هیأت مدیره و عدم اقدام به تجدید انتخابات هیئت مدیره .
٣ . در صورت صدور رأی قطعی از طرف مراجع قضایی کشور .
تبصره ۱ - انحلال انجمن، موجب تضییع حق یا اسقاط تکلیف دو طرف قراردادهای منعقده پیشین با انجمن نیست .
تبصره ۲ - از تاریخ انحلال، اختیارات مسئولان انجمن خاتمه یافته و به نام انجمن حق ادامه فعالیت ندارند . مراتب انحلال و تسویه طبق
اساسنامه انجمن انجام و موضوع در یکی از روزنامه های سراسری یا محلی (براساس حوزه فعالیت انجمن برای اطلاع همگان درج
خواهد شد .
تبصره ۳ - چنانچه انجمن بنا به تصویب مجمع عمومی فوق العاده منحل شود، مجمع مذکور مکلف است در همان جلسه از بین اعضای با سواد، با سابقه و مطلع حاضر در جلسه نسبت به انتخاب ۳ یا ۵ نفر به عنوان اعضای هیأت تسویه اقدام و نتیجه را ضمن تنظیم و امضای صورتجلسه، به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کند .
تبصره ۴ - چنانچه انجمن براساس رای مراجع قضایی منحل شود و تشکیل مجمع عمومی فوق العاده امکان پذیر نباشد، رییس هیأت مدیره و بازرس با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حداکثر ظرف دو هفته برای تشکیل هیأت تسویه ای از بین اعضای باسابقه و مطلع انجمن اقدام و نتیجه را ضمن تنظیم و امضای صورتجلسه، به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنند .
ماده ۲۷ ۔
چنانچه حداکثر دو ماه پس از پایان دوره اعتبار هیأت مدیره، نسبت به تشكیل مجمع عمومی و تجدید انتخابات هیأت مدیره اقدام نشده باشد، بازرس می تواند راسا نسبت به تشكیل مجمع عمومی و انجام انتخابات به اعضا اخطار دهد . همچنین یک سوم اعضای انجمن نیز می توانند در هر زمان نسبت به تشكیل مجمع عمومی و تجدید انتخابات هیأت مدیره و بازرس اقدام کنند و چنانچه ظرف حداکثر شش ماه پس از پایان دوره اعتبار هیات مدیره، اقدامات مذکور به منظور تشکیل مجمع عمومی صورت نگرفته باشد، بازرس مكلف است انحلال را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کند .
ماده ۲۸ -
هیأت تسویه مکلف است حداکثر ظرف ۶ ماه با هماهنگی و راهنمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کلیه حسابهای انجمن رسیدگی کرده، فهرست کاملی از کلیه دارایی های انجمن اعم از وجوه نقدی و اموال منقول و غیر منقول و همچنین صورتی از بدهی های انجمن را تهیه و دارایی انجمن را پس از تسویه کلیه حسابهای بدهکاران و بستانکاران و تأدیه بدهی ها، ضمن تنظیم و امضای صورتجلسه ای اعلام کند و دارایی های مانده را با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اختیار اعضای انجمن قرار دهد .
ماده ۲۹ -
هر گونه ابهامی در اجرای مقررات این اساسنامه باشد، نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قابل اجراست .
ماده ۳۰ -
هرگونه تغییر در مفاد این اساسنامه، پس از موافقت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قابل اجرا است .
ماده ۳۱ -
این اساسنامه در پنج فصل و سی و یک ماده و چهل و چهار تبصره در تاریخ ۱۴ / ۷ / ۱۳۹۵ با اکثریت آرا به تصویب مجمع عمومی موسس / فوق العاده انجمن صنفی کارگری انیمیشن استان تهران رسید .
بند ۱
کمیتهی عضوگیری زیر مجموعهی انجمن صنفی کارگری انیمیشن است، که در راستای اهداف اساسنامهی صنف و توسط هیات مدیره تشکیل می شود.
بند ۲
اعضای کمیتهی عضوگیری متشکل از شش عضو انجمن صنفی انیمیشن و یکی از اعضای هیات مدیره است که توسط هیات مدیره و برای مدت یکسال جهت بررسی تقاضای عضویت متقاضیان انتخاب میشوند .
تبصره ۱. از سوی هیات مدیره یکی از اعضای کمیتهی عضوگیری بعنوان دبیر کمیته انتخاب میشود. دبیر موظف است تا امور تنظیم صورتجلسات، تنظیم و بررسی و تکمیل فرمها، جمع بندی جلسات، هماهنگی بین اعضاء، تعیین زمان و مکان جلسات و اعلام نتیجهی جلسات به هیات مدیره را انجام دهد.
تبصره ۲. جلسات این کمیته با حضور حداقل ۵ نفر رسمیت پیدا میکند و اعلام نظر دربارهی پذیرش یا عدم پذیرش عضویت متقاضیان (که بر اساس معدل حاصل از امتیاز تک تک اعضاء خواهد بود) باید به امضاء و تایید تمامی اعضای حاضر در جلسه برسد.
تبصره ۳. بازبینی اولیه آثار افراد متقاضی به صورت آنلاین انجام می پذیرد و در جلسهای مشترک و با حضور حداقل ۵ عضو کمیته نظرات ثبت شده به تایید نهایی می رسد.
بند ۳
هر شخص حقیقی که در گسترهی فیلم انیمیشن فعالیت دارد (به تعریفی که در اساس نامهی انجمن صنفی انیمیشن آمده) می تواند متقاضی عضویت در انجمن صنفی کارگری انیمیشن تهران باشد. همچنین متقاضی باید دارای شرایط عام عضویت نیز باشد. (طبق اساسنامه)
بند ۴
هر متقاضی تنها میتواند در یکی از شش گروه دستاندرکار ساخت و تولید فیلم انیمیشن به تعریفی که در اساس نامهی انجمن صنفی انیمیشن آمده یعنی: فیلمنامه، کارگردانی، انیمیت، طراحی (شخصیت، فضا،استوریبرد)، آموزش و پژوهش، فنی/ هنری (۳بعدی، ۲بعدی، استاپموشن) درخواست عضویت نماید.
تبصره ۱. متقاضی برای عضویت در هریک از گروه ها میباست ۳ اثر ساخته شده ارائه دهد. در مورد مجموعهها این تعداد ۲ مجموعه متفاوت خواهد بود.
تبصره ۲. اگر متقاضی در سمتی به غیر از کارگردان تقاضای عضویت میکند، کارگردان اثر ارائه شده می بایست کسی به غیر از خود متقاضی باشد.
تبصره ۳. مدارک و سوابق لازم برای عضویت در گروه آموزش و پژوهش ۳ سال سابقه تدریس مرتبط و یا تالیف ۲ اثر منتشر شده مرتبط است. متقاضیانی که در گروه آموزش و پژوهش عضو میشوند ، به دلیل استخدام دولتی از امکانات رفاهی مانند بیمه برخوردار نمیشوند و همچنین عضویت ایشان افتخاری خواهد بود.
تبصره ۴. متقاضیان عضویت در گروه های فیلم نامه ، انیمیت ، طراحی و فنی/هنری علاوه بر حضور در تیتراژ آثار ارسالی ، میبایست قسمتی از فرآیند کار خود را نیز بارگذاری نمایند. ( مانند : بخشی از فیلمنامه ، تصاویری از مدلهای ساخته شده)
بند ۵
هر متقاضی باید درخواست عضویت خود را در سایت انجمن تکمیل و به همراه مدارک مربوطه ثبت نام نماید. داوری کمیتهی عضوگیری براساس درخواستهای رسیده هر ۳ماه یک بار خواهد بود.
تبصره: فیلمهای ارائه شده جهت بررسی باید در یکی از سایت های Vimeo به همراه پسورد و یا آپارات بارگذاری شوند.
بند ۶
هر تقاضای عضویت تنها برای یک دوره بررسی خواهد شد و در صورت عدم پذیرش، بررسی مجدد عضویت منوط به ارائهی مدارکی تازه دال بر افزایش امتیاز (مطابق بند ۸ آیین نامه) و تکمیل دوبارهی فرم تقاضای عضویت خواهد بود.
تبصره: در برگهی امتیاز دهی به تفکیک، مشخصات فیلمهای مورد قبول و غیر قابل قبول ذکر شوند تا در صورت درخواست مجدد متقاضی، آثار دیگری غیر از آثار ارائه شدهی قبلی به انجمن ارائه گردد.
بند ۷
در صورتی که تقاضای عضویت فردی مورد قبول کمیتهی عضوگیری قرار نگرفت، متقاضی میتواند اعتراض خود را برای بررسی مجدد به صورت کتبی به هیات مدیرهی انجمن ارائه کند.
بند ۸
حداقل امتیاز برای پذیرش عضویت متقاضی ۶۰ امتیاز است و بر اساس مشخصات زیر محاسبه خواهد شد.
الف. کیفیت آثار (فیلمها) ارائه شده حداکثر ۷۰ امتیاز
ب. مدارک تحصیلی سینمایی یا هنری (حداکثر ۱۰ امتیاز)
دکترای انیمیشن ۱۰ امتیاز، دکترای سایر رشتههای هنر ۸ امتیاز
کارشناسی ارشد انیمیشن ۸ امتیاز ، کارشناسی ارشد سایر رشتههای هنر ۶ امتیاز
کارشناسی انیمیشن ۶ امتیاز، کارشناسی سایر رشتههای هنر ۴ امتیاز
کاردانی انیمیشن ۴ امتیاز، کاردانی سایر رشتههای هنر ۲ امتیاز
آموزشکده های خصوصی و دولتی ۲ امتیاز
ت. تعداد آثار ارائه شده اضافی بر مواردی که برای عضویت مورد نیاز است (۱ امتیاز برای هر فیلم) حداکثر ۴ امتیاز
ث. تالیف، تحقیق، ترجمهی منتشر شده و تدریس در رشته های انیمیشن ۶ امتیاز
ج. کسب افتخارات و جوایز از جشنوارههای داخلی و خارجی حداکثر ۱۰ امتیاز
تبصره: مدارک دانشگاهی، حضور در جشنوارهها و کسب جوایز، تنها با ارائهی مدرک معتبر مبنی بر صحت آن از سوی متقاضی قابل بررسی است. این مدارک باید به پیوست فرم بارگذاری شود.
بند ۹
بررسی تقاضای عضویت ابتدا با بررسی فیلمهای ارائه شده انجام می گیرد و چنانچه آثار متقاضی در این مرحله موفق به کسب حداقل ۴۰ امتیاز شوند، بررسی سایر مواد ارائه شده انجام خواهد شد.
بند ۱۰
هر عضو کمیتهی عضوگیری به هر دلیلی قادر انجام مسئولیت خود در موعد مقرر نباشد، از ترکیب کمیته کنار گذاشته شده و هیات مدیره موظف به معرفی عضو جایگزین خواهد بود.
بند ۱۱
فرم تقاضای عضویت، باید به طور کامل و دقیق توسط متقاضی تکمیل گردد.
تبصره: به تقاضای فرمهای ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.
بند ۱۲
به پیشنهاد کمیته و تایید هیات مدیره بعضی اشخاص به عنوان عضو افتخاری معرفی می گردند .
تبصره: اعضای افتخاری از پرداخت حق عضویت و شرکت در انتخابات رسمی معاف هستند.
بند ۱۳
در موارد پیش بینی نشده، کمیتهی عضوگیری با نظر مشورتی هیات مدیره عمل خواهد کرد.
کمیتهی عضوگیری زیر مجموعهی انجمن صنفی کارگری انیمیشن است، که در راستای اهداف اساسنامهی صنف و توسط هیات مدیره تشکیل می شود.
بند ۲
اعضای کمیتهی عضوگیری متشکل از شش عضو انجمن صنفی انیمیشن و یکی از اعضای هیات مدیره است که توسط هیات مدیره و برای مدت یکسال جهت بررسی تقاضای عضویت متقاضیان انتخاب میشوند .
تبصره ۱. از سوی هیات مدیره یکی از اعضای کمیتهی عضوگیری بعنوان دبیر کمیته انتخاب میشود. دبیر موظف است تا امور تنظیم صورتجلسات، تنظیم و بررسی و تکمیل فرمها، جمع بندی جلسات، هماهنگی بین اعضاء، تعیین زمان و مکان جلسات و اعلام نتیجهی جلسات به هیات مدیره را انجام دهد.
تبصره ۲. جلسات این کمیته با حضور حداقل ۵ نفر رسمیت پیدا میکند و اعلام نظر دربارهی پذیرش یا عدم پذیرش عضویت متقاضیان (که بر اساس معدل حاصل از امتیاز تک تک اعضاء خواهد بود) باید به امضاء و تایید تمامی اعضای حاضر در جلسه برسد.
تبصره ۳. بازبینی اولیه آثار افراد متقاضی به صورت آنلاین انجام می پذیرد و در جلسهای مشترک و با حضور حداقل ۵ عضو کمیته نظرات ثبت شده به تایید نهایی می رسد.
بند ۳
هر شخص حقیقی که در گسترهی فیلم انیمیشن فعالیت دارد (به تعریفی که در اساس نامهی انجمن صنفی انیمیشن آمده) می تواند متقاضی عضویت در انجمن صنفی کارگری انیمیشن تهران باشد. همچنین متقاضی باید دارای شرایط عام عضویت نیز باشد. (طبق اساسنامه)
بند ۴
هر متقاضی تنها میتواند در یکی از شش گروه دستاندرکار ساخت و تولید فیلم انیمیشن به تعریفی که در اساس نامهی انجمن صنفی انیمیشن آمده یعنی: فیلمنامه، کارگردانی، انیمیت، طراحی (شخصیت، فضا،استوریبرد)، آموزش و پژوهش، فنی/ هنری (۳بعدی، ۲بعدی، استاپموشن) درخواست عضویت نماید.
تبصره ۱. متقاضی برای عضویت در هریک از گروه ها میباست ۳ اثر ساخته شده ارائه دهد. در مورد مجموعهها این تعداد ۲ مجموعه متفاوت خواهد بود.
تبصره ۲. اگر متقاضی در سمتی به غیر از کارگردان تقاضای عضویت میکند، کارگردان اثر ارائه شده می بایست کسی به غیر از خود متقاضی باشد.
تبصره ۳. مدارک و سوابق لازم برای عضویت در گروه آموزش و پژوهش ۳ سال سابقه تدریس مرتبط و یا تالیف ۲ اثر منتشر شده مرتبط است. متقاضیانی که در گروه آموزش و پژوهش عضو میشوند ، به دلیل استخدام دولتی از امکانات رفاهی مانند بیمه برخوردار نمیشوند و همچنین عضویت ایشان افتخاری خواهد بود.
تبصره ۴. متقاضیان عضویت در گروه های فیلم نامه ، انیمیت ، طراحی و فنی/هنری علاوه بر حضور در تیتراژ آثار ارسالی ، میبایست قسمتی از فرآیند کار خود را نیز بارگذاری نمایند. ( مانند : بخشی از فیلمنامه ، تصاویری از مدلهای ساخته شده)
بند ۵
هر متقاضی باید درخواست عضویت خود را در سایت انجمن تکمیل و به همراه مدارک مربوطه ثبت نام نماید. داوری کمیتهی عضوگیری براساس درخواستهای رسیده هر ۳ماه یک بار خواهد بود.
تبصره: فیلمهای ارائه شده جهت بررسی باید در یکی از سایت های Vimeo به همراه پسورد و یا آپارات بارگذاری شوند.
بند ۶
هر تقاضای عضویت تنها برای یک دوره بررسی خواهد شد و در صورت عدم پذیرش، بررسی مجدد عضویت منوط به ارائهی مدارکی تازه دال بر افزایش امتیاز (مطابق بند ۸ آیین نامه) و تکمیل دوبارهی فرم تقاضای عضویت خواهد بود.
تبصره: در برگهی امتیاز دهی به تفکیک، مشخصات فیلمهای مورد قبول و غیر قابل قبول ذکر شوند تا در صورت درخواست مجدد متقاضی، آثار دیگری غیر از آثار ارائه شدهی قبلی به انجمن ارائه گردد.
بند ۷
در صورتی که تقاضای عضویت فردی مورد قبول کمیتهی عضوگیری قرار نگرفت، متقاضی میتواند اعتراض خود را برای بررسی مجدد به صورت کتبی به هیات مدیرهی انجمن ارائه کند.
بند ۸
حداقل امتیاز برای پذیرش عضویت متقاضی ۶۰ امتیاز است و بر اساس مشخصات زیر محاسبه خواهد شد.
الف. کیفیت آثار (فیلمها) ارائه شده حداکثر ۷۰ امتیاز
ب. مدارک تحصیلی سینمایی یا هنری (حداکثر ۱۰ امتیاز)
دکترای انیمیشن ۱۰ امتیاز، دکترای سایر رشتههای هنر ۸ امتیاز
کارشناسی ارشد انیمیشن ۸ امتیاز ، کارشناسی ارشد سایر رشتههای هنر ۶ امتیاز
کارشناسی انیمیشن ۶ امتیاز، کارشناسی سایر رشتههای هنر ۴ امتیاز
کاردانی انیمیشن ۴ امتیاز، کاردانی سایر رشتههای هنر ۲ امتیاز
آموزشکده های خصوصی و دولتی ۲ امتیاز
ت. تعداد آثار ارائه شده اضافی بر مواردی که برای عضویت مورد نیاز است (۱ امتیاز برای هر فیلم) حداکثر ۴ امتیاز
ث. تالیف، تحقیق، ترجمهی منتشر شده و تدریس در رشته های انیمیشن ۶ امتیاز
ج. کسب افتخارات و جوایز از جشنوارههای داخلی و خارجی حداکثر ۱۰ امتیاز
تبصره: مدارک دانشگاهی، حضور در جشنوارهها و کسب جوایز، تنها با ارائهی مدرک معتبر مبنی بر صحت آن از سوی متقاضی قابل بررسی است. این مدارک باید به پیوست فرم بارگذاری شود.
بند ۹
بررسی تقاضای عضویت ابتدا با بررسی فیلمهای ارائه شده انجام می گیرد و چنانچه آثار متقاضی در این مرحله موفق به کسب حداقل ۴۰ امتیاز شوند، بررسی سایر مواد ارائه شده انجام خواهد شد.
بند ۱۰
هر عضو کمیتهی عضوگیری به هر دلیلی قادر انجام مسئولیت خود در موعد مقرر نباشد، از ترکیب کمیته کنار گذاشته شده و هیات مدیره موظف به معرفی عضو جایگزین خواهد بود.
بند ۱۱
فرم تقاضای عضویت، باید به طور کامل و دقیق توسط متقاضی تکمیل گردد.
تبصره: به تقاضای فرمهای ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.
بند ۱۲
به پیشنهاد کمیته و تایید هیات مدیره بعضی اشخاص به عنوان عضو افتخاری معرفی می گردند .
تبصره: اعضای افتخاری از پرداخت حق عضویت و شرکت در انتخابات رسمی معاف هستند.
بند ۱۳
در موارد پیش بینی نشده، کمیتهی عضوگیری با نظر مشورتی هیات مدیره عمل خواهد کرد.

مهرداد رجبی هنجنی

آرزو وابونیان

حسام جواهری

عابد اسمعیل نتایج

فرنوش عابدی

فرهاد شهیدی شندی

سارا عابدینی نژاد

مسعود تقی مومنی ورنو سفادرانی

رسول تشت زرین

میلاد مزرعتی

امین حق شناس

میلاد زرگری

سیده نگار زنجانی زاده

زهرا سادات آیت اللهی

نجمه نامجو

دیانوش آصف وزیری

سعید بی گناه میکال

پروین تجوید

محمد حسین فلاح

نگین حسینی

سحر السادات مصطفوی

سید مجتبی حسینی راد

حسین قاسمی

حسین نظر پور

علی منصوری نژاد

بهزاد رجبی پور

زهره السادات موسوی

ندا کشاورزی

امیر محمد دهستانی

حسین خورزوقی

رضا جمالی راد

مانی کاشیان

سپهر جعفری

حسن فلاحی بنادکوکی

سیمین تجوید

امیر پاافشار

شراره عبدالهی

شهلا تودد

علی تیموری

آرمیتا اخوان مقدم

ریحانه سادات میرهاشمی

محسن رضاپور

هادی روزبهانی

طیبه محمدی

سوگل پورزمانی نجات کرمانی

معصومه رهنما

شقایق کاظمی سرچقایی

حسین زارعی شورابی

لیلا حسین پور علی نودهی

سید علیرضا موسوی قیداری

محمددانیال عطوفی

مهدی زمانی

فریبا صدیق

مرضیه راوند

آرش رازانی

شهاب شمسی

نگاه مجلسی اصفهانی

محمد سید علوی

حسین ملایمی

نرجس خاتون صابری فومنی

شیما عباسی

محمد خیراندیش دولابی

هومان خیراندیش

مهناز سلیمان نژاد

پژمان فیروزبخت

رها اثنی عشری

هدا مسعودی

هادی میرزادی گوهری

ابوالفضل برومندی

سعید ترخانی

مریم آبدار

سمیه عوض زاده کاکرودی

محمود پوررفیع عربانی

علیرضا زارع حسن آبادی

نگین محبی

سمیرا ذوالفقار

محراب ناصری طهرانی

سارا نائینیان

نازنین سبحان سربندی

هاجر محمودپور افتخاری فومنی

فرهود فرمند

مهدی آقاجانی

نجمه هاشم الحسینی

مریم واضح

علیرضا موسوی

فرشته ولی پور مقدم

محسن امینی سرور

پریوش کامیار

سیمین آل علی

پیمان علیمردانی

داود اسداللهی نور

جمال الدین پیرخدری

مهدی حیدریان کرویه

مهشاد منقش صنعتی

جواد رضایی حسن آبادی

آیناز اسلامی شاد

علیرضا کاویان راد

علی وفادار

ابراهیم پناهی شاد

سارا محمدتقی دوست

خدیجه احمدی

حمیدرضا رجائی نیری

حامد معینی

فرید نصرت خواه

محمدعلی صفورا

امین رهبر

شهرام حیدریان

سید مسعود معصوم زاده

ناهید صمدی امین

شهرام دینارود

حامد بخشی

عادل احمدی

مریم صفدری

فائزه حسن وری

مریم خلیل زاده

علیرضا طاهری

محمد امین فرجادی کوشا

مهرناز بافنده حقیقی

هومن دادمهر

فرنوش محسنی

مونا عبداله شاهی

فاطمه گودرزی

لیلا تبریزی

زهره دهقانی محمد آبادی

علی آقامحمد زنجانی

سیما ممتحن

سمانه فضل الله اسدی

علی احمدی

محمد مقدم

نگین خواجهء

سید حامد اصغر سلطانی

دانیال ایزد پناه

بهزاد هاتف تشویری

الهام حاجی پروانه

محمد شکوهی روشنی

آیدا فوقانی شمیرانی

قاسم تجوید

مریم کشکولی نیا

امیر فروغی زاد

نگین طاهری

هاجر اشتری

مجید ضیائی

حامد اکرمی

نسیم نادعلی

حمیدرضا خادمی

محمد کیوان مرز

مهرداد حسینی

محسن عنایتی نوش آبادی

میرعلی حسینی اصلی

شیما تایکندی

رضا فصاحت

سلمان طاهر خرم آبادی

سید عرفان س گلپایگانی

مهین جواهریان

فریبا سلمانی ملاحاجلو

علیرضا توکلی

شبنم حیدری منفرد

یاسر صفائی مطلق

امیر کساوندی

احسان تیمار

رضا باوی

مهدی قربانی

سعادت رحیم زاده

معصومه مهدی پور

زهره فیضی راد

محمد میروهابی نمینی

نساء ندیمی

ابراهیم موحدی

بهزاد حسین پورعلی نودهی

مونا سلطانعلی یزدی

مریم صادقی مالواجردی

هادی امیری

امیر حسین تجسسی

لیدا فضلی

اشکان احمدرنگه

مهدی متین زاده

مجید شاکری

مصطفی سلطانیان

سعیده ذاکری

محمد حامدی

نوشین کربلایی مهدی کاشانی

آرش مینایی

حمید سروی

افسانه آزادی

محمد علیزاده

محمد معین صمدی

مهدی سلیمانی

مهکامه یغمائیان

سید رسول حسینی بیدکی

بهزاد نکویی

رامک امین کاظمی

حسن چناری

امین ملکوتی خواه

همایون رحمتی

پیمان شریفی

الهه ثامری

سمیرا افشارفر

محمدرضا رسولی

تارا مهدی زاده

احسان ملازاده

پروین عابدی

ندا ستاری

یگانه مرنگی

مریم تقدیسی بهاری

داود قادری

محسن نبی یان جوردی

محمد علی سلیمان زاده

ابوالفضل مزرعتی

معصومه تات

نگار یغمائیان

سارا فریادی

کاظم نادریان

محمدهادی طارقلی

امیر علی آشوری

شیده حاجیان پیروز

رضوان جلیلوند

فرید منتظر

حسین پاک آئین

مرتضی نائیجی

علی پورمرادی

میلاد خداپرست

مجتبی محمدی

اسماعیل شرعی

بهنام نکویی

احسان هلی

مهدی نظری

آرزو امیری

حجت الله حسین پورعلی نودهی

مریم کتان فروش

صدیقه فامیل فرنیا

حسام لسانی بهزاد کلایی

مژگان علی زاده

رضا قیاسی

ندا حسنی نیا

ملوس مراد

علی نوری اسکوئی

سعید معماریان محمدی

علیرضا شکرریز

سیما اکبری

علی رحیمی

نیما مجلسی رودی

الهه عزیز خانی

سعیده رحیم زاده

لیلا آهنگ

گلناز گودرزی

هانیه حاجی بابا

علی اکبر مزرعتی حسن آبادی

محمدجلال رهبری پسندیده

امیر خوش خرام

محمود دوستی

فاطمه صدیق

حمیدرضا بهنودی

بهروز پارسائی بهمنش

علیرضا حجتی

نوید مسعودنیا

محسن طبسی

عبدالرضا فروردین کاشانی

جعفر مالمیر

میلاد حاتم

مهدی صادقی ماهانی

فاطمه سوهانی

محمدرضا حنفی مسلمان

اصغر صفار

مهدی صدری

علیرضا سیاح

مهدی میرزایی

حسین نظری

رقیه جودی دره چی

فرزانه شکوهی پاینده

احمد پوررفیع عربانی

نوشین بهاری

سلمان خورشیدی

مهرداد شیخان

مهدی کریمی فارسی

رضا خوبی

مارال علی زاده فعال

مهدی موحد کوز کنانی

حمیده جوادی

یاسمین حریری

نرگس احمدی

مینا بقالیان

علی گلناری

الهه مختاری

مجید محمدی نیا خرم

سمیرا پیشانی دار

معصومه نادری

فاطمه ملکی

مینا باباپور

محمود یعقوبی سربیشه

زهرا جلالی نسب

پیام بیگدلو

زهرا جعفرزاده

نیلوفر نادری تهرانی

امید نجیب زاده

شاهنگ کیانی رشید

کسری یزدانی

مرضیه عرفان منش

وحید صابری دانا

رامین نظری

محمد حسین عباس محسن

هلیا شریفی روزبهانی

مهدی پاکدل

حسین صافی

داود مقدمی

فاطمه وارسته کنستانی

محمد حیدری مهذب

رضا شمسی

جواد قربانپور مسرور

سیما خورشیدی راد

مسعود بهمنی

الناز شفیعی نوری

هدی اثنی عشری

غلامرضا عظیمی

ندا نوری عباد

امیرسجاد ذوقی

سحر طرزی

مهدی خدادادی

سامان محمدی

حمیدرضا شیرجعفری

مهسا سامانی

مجید شمشیری

کریم بلاغی اینالو

امیر منصور صفائیان

عطیه محمدشریفیان

حسام طایفه طلایی

علی طهرانی

احمد خوش نیت

امیر دهقانپور

محمدسینا پورزمانی نجات کرمانی

بهرام ارجمند نیا

الهام سلطانی راد

فرشاد شمایل

حسن مرتضوی

جواد یزدی

روح اله سعادتمند

پژمان ماله میر

فرشید مهیار

عباس جلالی یکتا

سید محمود جلالیه

علی حسین پور علی نودهی

امیر سعید الوندی

نعیم بنی اسد آزاد

سارا کلاگر

مهدی شیخ اسداله

محبوبه کریمی نژاد

حمیده سجادی نائینی

پوریا سازگار

سجاد اسمعیل بیگی

حمیدرضا سلمانی بو سعیدی

محمدحسن بی آزار شارمی

محبوبه موسوی

محسن عبدالعلی

مهرداد خرسندی

آرمان رفیع زاده

آزاده معزی

مهسا محمدنیا

نازیلا رجائیه

روان بخش صادقی

مریم جعفری

حامد فرهادی

بهزاد فراهت

نوشین کولیوندی

راحله علی آبادی

هاجر مهرانی

اسماعیل کراری

آیدا اسلامی شاد

امین سلمانی

زهره ثقفی

نادر علیمردانی

نسرین قلی بیگیان

محمد فیض آبادی

حامد جعفری کیا

شکوفه سادات شهیدی شادکام

علیرضا سپهری راد

مهسا شجاع عراقی

سمیرا کشاورزی

اسماعیل جعفری

محبوبه بیات

بردیا مطیعی

پگاه ایزدیان

مرتضی قمری

آلفرد آقوبیانس

فرهاد صفار

سید مسعود هادئی

مهدی محمد آذر

یاشین نهانی

فرنود مهرزادگان

کیوان همتی مازگر

طیبه باغبانی

مانیاد فروتن راد

دانش گیتی

میثم زیدی

کیانوش عابدی

محسن چگینی

حسین محمودی

محمدامین ملکیان

مهردخت خرمی پور

بهداد باقری

ابوالفضل رازانی

آرش قلیج افشاری

سیده پویه مظفری لنگرودی

سید عباس اصطهباناتی

فاطمه پرداختی

شایان تکاپو منش بقائی

صبا امامی افشار

رضا کیخا

هانیه منوریان

حسین فیروزنیا

سهراب خوشینی

نگار صدری

بهروز یغمائیان

رامین رهبر

محمد حسین اعظم پور

سیاوش زرین آبادی

حمیده فتاح راوندی

حسین معماری جعفری

فتح اله ندیمی

شیوا ممتحن

سوده آغشلویی

شهره دباغیان

مسعود مزرعتی

سعید غنی زاده اصل

راضیه کاظم ز اده ایرانشهر

علیرضا توکلی آرانی

علیرضا اسمعیلی

مصطفی اسداللهی نور

آرش احسان

افروز خجسته بند

سید محمد صالح امینی

جمال غلامحسین گودرزی

نادیا عرفانیان کریمیان اقبال سرابی

بابک نکوئی

زیبا مرشدلو

زهرا بلادی

حامد رحمتی

نیلوفر نادری

فائزه کشاورزیان

مریم ریاضی

مهدی خرمیان

راحله گلشن خواص

زینب تسبندی

سارا کاظمی نژاد

علیرضا عسگرپور خامنه

بهاره ماهوتی زرعی

حانیه ناظری قوشخانه

حمید کریمیان فخار

لیلا معظمی گودرزی

مسعود حمزه ئی

ساره شفیعی پور

احسان توسلی زاده

شیوا غلامرضایی کهن

گلرخ الوان دارستانی

الهام ابراهیمی ثمرین

رسول بابارضا

آبتین یغمائیان

شیوا غمام نو

جواد نوروزی

امیر غلامزاده وایقان

مریم فرهنگ نیا

امیرهوشنگ معین

الیاس خداوردی

وحیده علی اکبر شیرازی

ابراهیم وطندوست

مهدی شاد

رها فرجی

مریم جمالی فر

مریم زینل زادگان

فرخ یکدانه

راحیل شهبازی

سعید گرمابدری

مهدی علی بیگی

آرزو ابوحمزه

علی قاضی زاده احسائی

مرجان کشانی

مصطفی شرافتی

نرگس عسگری طاری

شکیبا شعبانی

مسعود حاجی بابایی

وحید شاکری

بهار صف آرا

زهرا احمدی

حمیدرضا بیات

لیدا خسروانی پور

عرفان رسولی

ندا محمدیان رسنانی

حمید محمدی حجه آبادی

ارشیا امیر آبادی فراهانی

امید حیدری

علی پورزمانی نجات کرمانی

محمدحسین مرزایی

سیده نیلوفر ضیایی

فاطمه جعفری

اهورا شهبازی

مریم بیانی

وحید حلالیان

الیکا مهران پور

سید مهدی ابوهاشم

ریحانه بصیری

نوشین لواسانی دانا

طه فرجی برزگر

بهنود نکوئی
آخرین اخبار و اطلاعیه ها
- پیشکسوتان لابراتور سینما در محفلی همزمان با زادروز جهانگیر رجبیخواه از زحمات دوست قدیمیشان یاد کردند.
- انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران نشست تخصصی برگزار می کند
- انجمن صنفی کارگردانان سینمای مستند مسترکلاس تخصصی برگزار می کند
- نادر میر کیانی دار فانی را وداع گفت
- فیلم مستند تب آینه در خانه سینما به نمایش در میآید
- مراسم یادبود پیشکسوت لابراتوار فیلم زنده یاد جهانگیر رجبی خواه برگزار می شود
- بیانیه کانون کارگردانان سینمای ایران در مورد انتشار حکم محکومیت کارگردانان و تهیه کننده فیلم کیک محبوب من
- فراخوان پانزدهمین دورهی جوایز ایسفا منتشر شد.
- پیام نوروزی خانه سینما
- مراسم یادبود زنده یاد مهدی مسعود شاهی امروز برگزار می شود
- دبیر پانزدهمین دورهی جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران – جوایز ایسفا مشخص شد.
- کامران ملکی در سوگ پدر نشست
- پیام تسلیت خانه سینما در پی فقدان زنده یاد مهدی مسعود شاهی
- امضای تفاهم نامه خانه سینما با مجموعه کلینیک تخصصی دندانپزشکی سپیدار
- مراسم یادبود شاهپور عظیمی در رویداد کتاب و سینما برگزار شد